Om oss

Floridahotell.no er en tjeneste fra Experience AS. Vi er Susanna og Harald – og vi elsker å reise!

Om hotellene vi anbefaler

Alle hotellene på denne siden er håndplukket og testet av oss. Vi har sett på standard, beliggenhet, pris, fasiliteter, omtaler og kriterier som er viktig for oss – og som vi tenker treffer godt for de fleste.

Sammenligningspris og priser

Prisene på hotell forandrer seg raskt, men generelt sett er det billigst hvis du er ute i god tid (minst 6 måneder i forveien). For å forenkle sammenligningen av prisnivå henter vi jevnlig inn priser fra hotellene. Vi sjekker hva det vil koste for en hel uke slik at vi får med oss prisene både på ukedager og i helgen. Prisene du ser her er ment å være representantive for det enkelte hotell. Det vil si at du kan finne det samme rommet både billigere og dyrere når du sjekker tilgjengelighet – avhengig av om du søker på ukedager eller helg.

I hovedsak vil hotellene ligge på samme prisnivå i forhold til hverandre, så selv om prisene skulle gå opp så kan du fortsatt bruke sammenligningsprisene til å enklest finne det billigste – eller dyreste – hotellet. Smart ikke sant?

Så godt som alle hoteller i Florida har en obligatorisk «resort fee», som dekker tilgang til treningsrom, bassengområde og lignende. Dette må gjerne betales på hotellet. Du må også regne med å betale et depositum ved innsjekk, som oftest tilsvarende én natt.

Formidling av hotell og betaling

Denne tjenesten er gratis – vi formidler kun link til booking-sider vi samarbeider med, som hotels.com og booking.com. Disse betaler oss en kommisjon. Prisen du betaler er den samme.

Vi lar ingen få kjøpe seg plassering i vår hotelloversikt – alle hotellene er valgt utifra våre subjektive kriterier – men vi tar gjerne i mot tips om hotell vi bør teste.